Kinderen

Kinderen, dat is wat je bent als je net bent geboren, en dat blijf je ook tot je 18 wordt. Meestal wordt de tijd tussen 0 en 7 jaar de speeltijd, en van 7 tot de puberteit de leertijd. Vaak worden mensen die al wat ouder zijn, maar nog niet over de 18 jaar zijn, minderjarig genoemd, wat erop wijst dat je legaal nog geen volwassene bent. Vanaf een jaar of 12 wordt je over het algemeen ook niet meer een kind genoemd, maar meer een puber, of een tiener, en vanaf 14-16 tot 18 ben je meer een adolescent

Kleren

Kleren zijn een belangrijk middel voor mensen om hun lichaam te bedekken, ofwel voor het behouden van lichaamswarmte, of voor het uiten van een status. In de hedendaagse samenleving worden kleren vaak ook gebruikt voor de bescherming die het biedt bij bepaalde beroepen, zoals een beschermend pak voor een brandweerman, of voor het voldoen aan een kledingvoorschrift, bijvoorbeeld op school. Voor kinderen is er nog een ander doel dat kleren heeft, namelijk  showen dat je bij de populaire kinderen hoort, iets wat hoog in het vaandel staat bij vooral jongeren.

Kinderkleding

Kinderen, een belangrijk gedeelte van het leven van vele mensen. Ze zijn vaak hetgeen wat ons het meest naast staat, en wij zouden alles voor onze kinderen doen, van het beste voedsel voor ze kopen, de beste school voor ze uitzoeken tot de beste kwaliteit kinderkleding. Vaak kopen ouders dan van een luxe winkel, zoals MarMar Copennhagen, waar er veel kinderkleren worden verkocht met een hoge graad van kwaliteit. Bij MarMar is minstens 70 procent van een bepaald kledingitem die zij verkopen van biologisch geproduceerde materialen, en daarnaast leven zij de GOTS-regels na, wat ervoor zorgt dat hun producten niet alleen zeer goed in kwaliteit zijn, maar dat zij ook verantwoorde kleren verkopen. Hierom kiezen veel ouders voor deze kledingwinkel, in plaats van voor andere, goedkopere keuzes.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *