Geboortevlag

Je hoopt op korte termijn een kind of misschien wel een kleinkind te krijgen. Een spannende gebeurtenis voor de ouders of de grootouders en als het kind er eenmaal is, wil je niets anders doen dan iedereen vertellen hoe trots je bent als (groot)ouders op het wonder wat geboren is. Je belt de meeste kennissen op, je maakt het nieuws wereldkundig en zorgt dat iedereen mag weten hoe blij je wel niet bent. Als je aan die vreugde nu op een originele manier uiting wil geven dan is een handgemaakte geboortevlag een goed idee.

Samenstellen

Een geboortevlag is vaak een manier om te laten zien dat je blij bent met de geboorte van je kind. Natuurlijk mag heel de wereld weten dat je vader of moeder bent geworden. En waarom zou je dan niet een vlag laten samenstellen naar de wensen die jij hebt die dat trotse gevoel helemaal laat zien aan je omgeving en de buurt waarin je woont. Je eigen kleuren die je uitkiest, je eigen patroon in de stof van de vlag, misschien de naam van je kind er op laten zetten, er is veel bespreekbaar als je ervoor kiest om de geboortevlag een uniek exemplaar te laten zijn omdat deze vlag handgemaakt is.

Herinnering

Een geboortevlag is een aandenken aan de geboorte van je kind. Nog steeds wordt de geboorte van je kinderen tot de mooiste momenten in je leven gerekend. Geen wonder dus dat een aandenken of een herinnering aan dat moment veel wordt gezocht. Denk eens in hoe blij je kind op latere leeftijd zal zijn als hij of zij haar eigen geboortevlag die handgemaakt is meekrijgt als aandenken aan die eerste periode? Denk er eens aan hoe trots je bent als je buren en kennissen zien dat je een geboortevlag hebt hangen en dat je dat trotste gevoel mee kan nemen als herinnering door op een later moment die vlag nog een keer te bekijken.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *