Dit kende je misschien nog niet: Natuurlijke kinder deo

De warme dagen komen er weer aan, dat betekent: Zweten, zweten en nog eens zweten! Je wilt natuurlijk dat jij, maar ook je kinderen fris en fruitig de dag kunnen doorbrengen. Zelf neem je misschien deodorant in een spuitfles of roller mee naar je werk, maar je kinderen geef je zoiets niet gauw mee naar school. Daarom is speciale en natuurlijk Kinder deo wel een goede oplossing voor jouw kinderen! Tegenwoordig zitten er vele schadelijke stoffen in deodorant, zoals parabenen en aluminium. In de natuurlijke deodorant voor kinderen zitten alleen maar pure ingrediënten. Je leest in deze blog meer over de voordelen van deze kinder deo!

De inhoud van de kinder deo

Het komt steeds vaker voor dat er schadelijke stoffen zitten in producten zoals deodorant of parfum. Dit wil je natuurlijk voorkomen en het liefst al op jonge leeftijd, dus ook bij je eigen kinderen! Met een speciale kinder deo voorkom je deze problemen. Hier zitten namelijk geen schadelijke parabenen en aluminium in, maar de deo is uiteraard wel veilig en effectief te gebruiken. Het beschermt vooral tegen nare zweetgeuren, dit is natuurlijk het belangrijkste element waarvoor je deo gebruikt. Daarnaast is dit niet de deo die je gewend bent uit een spuitbus of roller. Deze deo komt namelijk in een klein, rond potje. Je kan het dus gemakkelijk, in kleine hoeveelheden, onder je oksels smeren. Zeg maar dag tegen de zweetgeurtjes!

Ga jij ook voor deze natuurlijke deodorant?

De Kinder deo kent dus veel voordelen. Het beschermd je niet alleen tegen vuile zweetgeuren, maar ook tegen schadelijke stoffen zoals aluminum en parabenen. Mocht je wel gebruik maken van een deodorant met schadelijke stoffen, weet dat het belemmering kan opleveren op de natuurlijke transpiratie proces van je lichaam. Uiteindelijk kan je hiervan dus klachten krijgen. Wat ook belangrijk is om te weten is dat deodorant zonder schadelijke stoffen bijna tot bijna nooit te verkrijgen is in drogisterijen. Bestel het daarom gemakkelijk online!

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *