5x decoratie inspiratie voor de babykamer

 

Tijdens je zwangerschap is er één ding waar je niet aan ontkomt. De babykamer inrichten. En dan heb ik het niet alleen over het standaard ledikantje, de commode en een kledingkast. Want zonder decoratie is het wel erg kaal. Je kunt met babykamer decoratie een hele mooie sfeer creëren. Wat denk je van een prachtige mobiel om lekker bij weg te dromen, een gave rieten poppenwagen in de hoek van de kamer of een mooi sierkussen. Met de juiste kleuren en vormen maak je een pracht van een babykamer. Met de leukste babykamer decoratie maak je je babykamer helemaal af.

 

Tips bij de inrichting van de babykamer

Het belangrijkste als je bezig bent met het inrichten van de babykamer is veiligheid. Zorg ervoor dat meubels geen scherpe randen hebben of dat onderdelen los zitten. Kijk waar stopcontacten zitten en schaf daar beveiliging voor aan. Werk loshangende kabels weg.
Ga voor een thema, wat denk je van een toffe dierenprint of junglelook?
Maak gebruik van natuurlijke en rustgevende kleuren. Zo komt je baby goed tot rust zonder dat er allerlei schreeuwende kleuren op hem af komen.
Met decoratie maak je een gezellige kamer, maar het moet wel mooi blijven om naar te kijken. Bedenk dus goed of je die ene toffe knuffel wel echt nodig hebt.

 

De mooiste decoratie

  • Als je er de ruimte voor hebt is een schommel natuurlijk helemaal het einde! Er bestaan ook schommels speciaal gemaakt voor baby’s. Een echte eyecatcher in de babykamer.
  • Met een mooi sierkussen op de stoel maak je van een simpele stoel een heerlijk plekje om te relaxen.
  • En wil je die saaie muur een stukje opfleuren? Hang er een gave slinger en die saaie muur is een stuk levendiger.
  • Een poppenwagen is niet alleen leuk om mee te spelen als je kleintje wat groter is, hij staat ook prachtig in de babykamer.
  • En met een mooie lamp maak je de babykamer helemaal af.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *